رویکرد های نظری درباره نقش زنان 1 رویکرد رسانه ای 1 نظریه ی کاشت 1 نظریه ی برجسته سازی 1 نظریه ی مارپیچ سکوت 2 نظریه ی قالب بندی رسانه ها 3 نظریه ی جامعه ی توده ای 3 نظریه ی بازنمایی 4 رویکرد فمینیستی 5 نظریه ی تفاوت جنسی 5 نظریه ی ستمگری جنسی 6 نظریه ی نابرابری جنسی 6 نظریه های کمکی در تعیین مفاهیم و مقوله ها 7 نظریه ی نقش جنسیتی 7 نظریه ی سرمایه ی پیر بوردیو 8 نظریه ی فمینیستی خشونت 8 نظریه ی ادبیات گفتاری زنانه 9 نظریه ی سبک پوشش 10 نظریه ی باورهای اعتقادی زنان 11 نظریه ی فنای نمادین زنان در رسانه 11 نظریه ی تحقیق فمینیستی 12 تحقیقات داخلی 12 تحقیقات خارجی 18 منابع و مآخذ 24 منابع فارسی 24 منابع انگلیسی 32
نظریه ی سبک پوشش در دیدگاه آنتونی گیدنز بدن جایگاه خود و هویت شخصی است و در دوران معاصر به صورت کانونی برای کسب قدرت و بازاندیشی درآمده است. کنترل بدن یکی از ابزارهای اساسی است که شخص به وسیله ی آن روایت معینی از هویت شخصی را محفوظ می دارد و با این حال «خود » نیز از ورای همین روایت در معرض تماشای دیگران قرار می گیرد. در تمام فرهنگ ها، لباس وسیله ای برای عرضه ی نمادین خویشتن است؛ نوعی شکل دادن به قالب برونی روایتی که فرد برای هویت خویش برگزیده است.
در مورد الگوهایی که در مورد نحوه ی زیستن، آراستن بدن و مصرف تبلیغ می شود، همواره مقاومت هایی صورت می گیرد؛ به گونه ای که گاه به استقلال و آزادی از الگوهای رایج جامعه می انجامد. فرد با آگاهی به تصمیم گیری مبادرت می کند و بر اساس ارزش های «خود» دست به انتخاب می زند و سبکی را در نحوه ی زندگی خود برمی گزیند که با هویت شخصی او هماهنگ و موجد احترام به خویشتن است (آدمیان و همکاران، 1391).
نظریه ی باورهای اعتقادی زنان نظریه ی محرومیت ریشه در در نظریه ی زیگموند فروید درباره ی دین دارد. فروید عقیده دارد که زندگی به ناچار با محرومیت همراه است.
از آن جا که خود تمدن مبتنی بر وانهادن کشش ها و انگیزه های غریزی است، پیامد گریزناپذیر آن رنج بردن فرد از ناکامی است. تمدن مستلزم نظم و مقررات اجتماعی است که بدون تحمیل محرومیت بر افراد نمی تواند تحقق پذیرد. ما محرومیت هایی را نیز بر همدیگر تحمیل می کنیم زیرا در هر جامعه ای افراد مسلط بر دیگران به نوعی اعمال قدرت می کنند. علاوه بر این خود طبیعت نیز پر از تهدید و محدودیت است.
به نظر فروید گرایش انسان در مرحله ی تحول مذهبی تلاش برای مقابله با تهدیدها و محدودیت های طبیعت از طریق انسانی کردن آن ها است. (همیلتون ، 1381: 100). چه بسا مذهبی بودن زنان غیر شاغل ناشی از احساس محرومیت بیشتر در میان کسانی است که در آن چه فعالیت های ارزشمند یک جامعه دانسته می شود مشارکت ندارند و توسل به مذهب راهی است برای تسکین این محرومیت (دواس ، 1386: 317).
موارد استفاده : منبع آموزشی و پژوهشی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه تحقیق جدید: دارد
نظریه های دانشمندان: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 35 صفحه
کد فایل 57 ma
دانلود فایل اصلی و کامل بلافاصله بعد از پرداخت ...