دانلود پروپوزال و پایان نامه برنامه ریزی درسی درباره آموزش خانواده با موضوع : اثر بخشی آموزش خانواده بر دیدگاه تربیتی مادران
نقش آموزش خانواده در تربیت فرزندان
در عصر مدرن ما، خانواده همان اهمیتی را دارد که در تمام اعصار داشته است و با وجود پیشرفت تکنولوژی و تغییر آداب و رسوم و اولویتهای زندگی، خانواده همچنان جایگاه رفیع خود را حفظ کرده و در شکوفایی و تداوم اهمیت زیادی دارد. از این تحول تمدنی که شاهد آن هستیم و نقشی که خانواده در تربیت فرزندان دارد به شرح زیر است:
کیفیت خانواده در تربیت فرزندان
اصلی ترین و مهم ترین عامل تعیین کننده آینده فرزندان از تربیت آنها و وضعیت خانواده ای که از کودکی تا نوجوانی با آن زندگی می کنند شروع می شود که در آن خانواده عمدتاً بر رفتار فرزندان تأثیر می گذارد ، به عنوان مثال حضور کودک در خانواده سالمی که عادات سالمی را به کار می گیرد که توانایی های فرزندانش را رشد می دهد، مانند خوردن غذای مفید، ورزش و بازی بیرون از خانه در مکان های مشخص شده و همچنین دوری از عادات منفی که در سنین پایین بر آنها تأثیر می گذارد. و با آنها تا سنین پیری تمدید شود.
نقش پدران در تربیت فرزندان
روانشناسان و سایر پژوهشگران نقش والدین را در رشد فرزندان به طور کلی با تمرکز بر رشد شخصیت آنها در خانواده و در همه سطوح و سطوح تأیید می کنند.
شادی والدین و انعکاس آن بر میزان تفریح و موفقیت های فرزندانشان
رفع نیازهای اولیه فرزندان و مقابله با فشارهایی که در این فرآیند بر والدین وارد می شود. والدین به طور کلی احساس موفقیت دائمی نسبت به رشد فرزندان خود دارند. نقش والدین در فرآیند آموزشی و تأثیر آن در تربیت فرزندان آموزش به تربیت صحیح فرزندان کمک می کند و همچنین امری مهم در شکل گیری و ساختن شخصیت صحیح کودکان است و از سوی دیگر باید بر حمایت آموزشی والدین از فرزندان از طریق تکالیف درسی متمرکز شود. به کودکان کمک می کند تا یک برنامه روزانه برای یادگیری ایجاد کنند، همچنین باید دائماً با تحسین مداوم از آنها تحریک شوند و در صورت انجام کار مفید به آنها پاداش داده شود. پاداش و تمجید از کودک یک انگیزه واقعی برای تحمیل احترام متقابل و ایجاد صمیمیت است. فرزند، و این در همه اعضای خانواده منعکس می شود که این روحیه را تقویت می کند که آنها را به سمت کار سوق می دهد و به موفقیت های پایدار در زندگی خود دست می یابند.
مهم ترین مهارت های کسب شده در تربیت فرزندان
از جمله مهم ترین مهارت هایی که والدین باید در مراحل اولیه تربیت به فرزندان خود بیاموزند می توان به موارد زیر اشاره کرد:
مهارت های حرکتی کاری که والدین در خانه انجام می دهند تا این مهارت ها را به فرزندان خود بیاموزند بسیار مؤثرتر از چند ساعتی است که کودک تحت مراقبت شخص دیگری است.کودک یاد می گیرد که چگونه بنشیند، راه برود، بدود، بالا برود، قاشق در دست بگیرد، این مهارت ها برای ما بزرگسالان طبیعی به نظر می رسند، اما این مهارت ها مهارت هایی هستند که باید در سنین پایین تقویت شوند و همچنین استقلال فرزند شما را تقویت می کنند که برای رشد او ضروری است.
توانایی های زبانی یکی دیگر از عناصر ضروری برای نقش خانواده در رشد کودک است، زیرا والدین باید زبان صحیح را به فرزندان خود بیاموزند و به طور مداوم با آنها صحبت کنند که به رشد ذهن آنها کمک می کند و در دوره های پیشرفته تسلط آنها بر این زبان خوب مهارت های عاطفی مهارت های عاطفی در طول زندگی کودکان مهم است زیرا به آنها یاد می دهد که چه زمانی با دیگران باشند و با دیگران همدردی کنند و همچنین به آنها می آموزد که چگونه با مشکلات و شادی های زندگی کنار بیایند و اگر کودک شما مهارت های عاطفی مناسبی ندارد قادر به مقابله با نتایج بد نخواهد بود.
مشخصات این پروپوزال و پایان نامه:
عنوان پروپوزال: اثر بخشی آموزش خانواده بر دیدگاه تربیتی مادران
موارد قابل استفاده از این پروپوزال و پروژه: آموزش پروپوزال نویسی – برای درس روش تحقیق و سمینار و کلیه امور پژوهشی مرتبط
شامل همه قسمت های یک پروپوزال استاندارد: مقدمه – بیان مسئله – اهمیت و ضرورت – پیشینه – اهداف جزئی و کلی – فرضیه ها - تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها – روش - جامعه، نمونه و روش نمونه گیری – ملاک ورود و خروج – ابزار - روش اجرا - روش تجزیه و تحلیل اطلاعات - منابع فارسی و انگلیسی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
نوع فایل: Word و قابل ویرایش
تعداد صفحه پروپوزال و پایان نامه : 18+96 صفحه
کد فایل : 91
هدیه ویژه : این پروپوزال همراه با فایل کامل پروژه می باشد. پس از خرید پروپوزال فایل کامل پایان نامه همین موضوع به عنوان هدیه در اختیار شما قرار می گیرد.