بسیاری از جوانان مجرد در هر لحظه از زندگی شان انتظار ازدواج دائم دارند و نیز انتظار دارند که همسرشان رابطه جنسی انحصاری صداقت ، اظهارعاطفه، صمیمیت و حمایت را از خود نشان دهد
( موسسه مطالعات خانواده استرالیا ۱۹۹۷) با انتظارات سطح بالایی که افراد از ازدواج دارند ، احتمالاً جای تعجب نیست اگر خیلی از افراد دریابند که روابط شان این انتظارات را برآورده نمیکند تقریباً همه زوجینی که ازدواج میکنند در ابتدا ارتباطشان سطح بالایی از رضایت زناشویی را گزارش میکنند (مارک من و هالوک ۱۹۹۳ ) بدبختانه رضایت از رابطه در طی زمان و در میان خیلی از زوجین کاهش مییابد (براد بری ۱۹۹۸ )معتبرترین شاخص آشفتگی زناشویی ، طلاق است و طلاق در جوامع غربی حالت همگی پیدا کرده است . در حدود ۵۵ درصد ازدواجها در آمریکا ۴۲ درصد در انگلیس و ۳۷ درصد در آلمان به طلاق منجر میشود( گیلبرت لونتون و مونیر ،۱۹۹۲).
تجربه طلاق برای خیلی از افراد دردناک است اکثر افرادی که طلاق می گیرند بعد دوباره ازدواج می کنند گیلک (۱۹۸۹)،با اینکه تجربه طلاق در (ازدواجهای دوم ازدواجهایی که یکی از زوجین قبل از ازدواج کرده است) حتی بیشتر از ازدواجهای اول است (گلیک ۱۹۸۹).
نرخ طلاق تنها یک جنبه از جمعیت کل زوجینی را که مشکلات ارتباطی دارند نشان میدهد. سایر زوجین مشکلات ارتباطی دارند اما بنا به دلایلی تصمیم میگیرند به زندگی در کنار هم ادامه دهند (دلایلی مثل گرفتاریهای مالی طلاق) و تصورات شخصی و فرهنگی در مورد طلاق تحقیقات در مورد زوجین در آمریکا موید این است که در هر زمان تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد از افراد متاهل مشکلات ارتباطی مهمی را گزارش میکنند(هیمن،ویس،۱۹۹۷،اولیری،بیچ،۱۹۸۶)
دلایلی وجود دارد مبنی بر اینکه ۸۵ تا ۹۱ درصد از کسانی که در حال حاضر ازدواج کرده اند و روابط فعلی شان راضی هستند، عقاید مثبت و پیش بینی های غیر واقع بینانه از کارکرد رابطهشان دارند(مونتل،فاورز،۱۹۹۶)؛برای مثال، با وجود شواهدی مبنی بر عمومیت داشتن طلاق اکثر زوجین رضایتمند معتقدند که احتمال اینکه روزی طلاق بگیرند صفر است(فاورز۱۹۹۶).
در بین افرادی که رضایت زناشویی بالای را مطرح کرده اند،۴۰ درصدشان گزارش دادند که گاهی به ترک همسرشان نیز فکر کرده اند(گالوپ،۱۹۸۹).
بنابراین به نظر می رسد که حتی در بین زوجینی که رضایت زناشویی دارند، مشکلات به وجود میآید.
همه این مسائل به این خاطر است که آشفتگی های ارتباطی یک مشکل عمومی در اکثر جوامع غربی است.
مشخصات این پروپوزال:
عنوان پروپوزال: اثر بخشي آموزش غنيسازي ازدواج بر تعهد و تابآوري زنان متأهل
موارد قابل استفاده از این پروپوزال: آموزش پروپوزال نویسی – برای درس روش تحقیق و سمینار و کلیه امور پژوهشی مرتبط
شامل همه قسمت های یک پروپوزال استاندارد: مقدمه – بیان مسئله – اهمیت و ضرورت – پیشینه – اهداف جزئی و کلی – فرضیه ها - تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها – روش - جامعه، نمونه و روش نمونه گیری – ملاک ورود و خروج – ابزار - روش اجرا - روش تجزیه و تحلیل اطلاعات - منابع فارسی و انگلیسی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
نوع فایل: Word و قابل ویرایش
تعداد صفحه: 25 صفحه
کد فایل : 37
هدیه ویژه : این پروپوزال همراه با فایل کامل پروژه می باشد. پس از خرید پروپوزال فایل کامل پروژه به عنوان هدیه در اختیار شما قرار می گیرد.