درمان شناختی رفتاری مبتنی بر الگوی هافمن
تعریف مفهومی: هافمن، درمان شناختی رفتاری جدیدی خود را «درمان ارزیابی مجدد خود اجتماعی» (SSRT) معرفی می کند و از تکنیک های درمانی برای اصلاح ادراک مراجع از «خود» در موقعیت های اجتماعی استفاده می نماید (هافمن و اسکپکوسکی، 2006). در الگوی هافمن (2007) ضمن استفاده از بازسازی شناختی غیرمستقیم و مواجهه با موقعیت، به منظور اصلاح «خود-ادراکی منفی»، از تکنیک های خاصی نیز استفاده می شود.
تعریف عملیاتی: در این پژوهش مجموعه فعالیت ها و روش هایی مدنظر است که پژوهشگر براساس درمان شناختی رفتاری مبتنی بر الگوی هافمن برای واکنش های اضطرابی(ترس، اجتناب، ناراحتی های بدنی) و عملکرد سیستم های مغزی رفتاری(فعال سازی رفتاری، بازداری رفتاری، جنگ و گریز) بیماران مبتلا به اضطراب اجتماعی به کار برده است. که اهم این روش ها می توان به تکنیک های بازسازی شناختی، ارامش عضلانی، دادن بازخورد و مواردی از این قبیل اشاره نمود.
مشخصات این پروپوزال:
عنوان پروپوزال: مقایسه اثربخشی درمان های شناختی رفتاری مبتنی بر الگوی هافمن و مبتنی بر پذیرش و تعهد بر واکنش های اضطرابی(ترس، اجتناب، ناراحتی های بدنی) و عملکرد سیستم های مغزی رفتاری(فعال سازی رفتاری، بازداری رفتاری، جنگ و گریز) بیماران مبتلا به اضطراب اجتماعی
قسمت های یک پروپوزال استاندارد: دارد
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
نوع فایل: Word و قابل ویرایش
تعداد صفحه: 28 صفحه
شماره: T24
مژده : این فایل همراه با پروپوزال کامل و استاندارد می باشد که این متغیر در آن به کار رفته است.
قیمت این فایل به همراه فایل کامل پروپوزال: