انجام پروپوزال ارشد رشته پرستاری

بازیگران و نقش آفرینان صحنه پژوهش و پروپوزال نویسی متعددند.

دانشجو به عنوان عامل و مجری پژوهش است و انگیزه، علاقه، توان علمی، دقت، نظم صداقت، امانتداری، اعتماد به نفس و پشتکار و جدیت وی، از عوامل توفیق در پژوهش و نگارش پروپوزال و تحقیق است.

نقش اصلی در هدایت پایان نامه به عهده استاد راهنما می باشد که وی معمولاً عضو هیات علمی دانشگاه است .

استاد راهنما، به تقاضای دانشجو و موافقت کتبی استاد و با تصویب شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده تعیین می گردد.

برابر مقررات، استاد راهنما باید عضو هیأت علمی در یکی از مؤسات و مراکز آموزش عالی بوده و حداقل دارای مرتبه استادیاری یا استادیار پژوهشی و سه سال سابقه تدریس یا پژوهشی در دوره کارشناسی ارشد باشد.

توانایی علمی، علاقه به پژوهشی، سابقه پژوهشی، توانایی و هنر تعامل با دانشجو، برنامه ریزی و انضباط کار، وقت گذاشتن، اشراف لازم به موضوع و روش پژوهشی و به طور کلی توانایی در به ثمر رساندن پژوهشی دارد، بسیار مهم و تعیین کننده است.

استاد راهنما، باید دانشجو را در حیطه و موضوع مطالعاتی که ابتدا به عنوان پایان نامه ولی در واقع یک اقدام پژوهشی که بعداً (به شکل مقاله یا کتاب) انتشار و چاپ خواهد شد، راهنمایی کند.

مراحل انتخاب موضوع و تدوین طرح تحقیق مهم است این مراحل از جهاتی مهمترین مراحل تدوین پایان نامه است، زیرا اولاً نقطه آغازین تعامل عملی و عینی استاد راهنما و دانشجو است و ثانیاً راهنمایی مطلوب این دو مرحله از تدوین پایان نامه از بروز بسیاری از مشکلات بعدی جلوگیری خواهد کرد.

در صورتی که در انجام پژوهش خود نیازمند مشاوره تخصصی هستید می توانید با مجموعه نویسان در ارتباط باشید.